Estàs aquí

Campanya de Nadal ... desde BELLVITGE

 

El 3 de gener uns quants del grupet d'ESO-Batxillerat vam anar a Bellvitge a col·laborar embolicant els regals de reis. Volíem participar i conèixer la segona part de la campanya de Nadal. Mirar-la des de l'altra banda, des d'on havien anat a parar els regals i aliments que havíem recollit al Casal.

Allà se'ns va acollir molt bé, ens van explicar la situació del barri i el què fa la Parròquia. Vam passar la tarda ajudant. La distribució està molt ben plantejada. Els pares entren en una sala on estan totes les joguines exposades i, acompanyats d'una educadora social que els coneix, escullen 3 regals per cada fill. Una vegada escollits anaven a la saleta on estàvem nosaltres i allà els hi embolicàvem perquè se'ls poguéssin endur a casa.


Era impactant veure famílies immigrants -indis, paquistanesos, etc.- i també gent senzilla del país, que sense pagar gaire -simbòlicament donen 3€- s'enduien una bossa gegant plena de regals per la seva família!

Ens va agradar molt anar-hi i vam fer-nos més conscients de l'ajuda real que oferim a la gent quan participem en una campanya de nadal com aquesta.

Etiquetat com a: