Estàs aquí

Campanya "El Casal ens cal"

Iniciem durant tres setmanes una campanya per a cofinançar algunes despeses extraordinaries d'aquest curs al Casal Loiola.

Aquest n'és el text:

"Com tots sabeu el Casal Loiola és un espai de creixement humà i espiritual al centre de Barcelona per a contribuir a una societat millor. Això és possible gràcies als milers d’hores voluntàries de tots els que portem aquest projecte al cor i a les aportacions econòmiques de moltes de les persones que hi participen.

Aquest curs de manera extraordinària hem tirat endavant la compra d’un equip de so per a la capella de la planta baixa i d’un aparell fix de projecció. Alhora acabem de començar obres de millora a la terrassa (supressió del lluernari) i a l’altell (aprofitament de l’espai de la biblioteca) que s’engloben dins un projecte de millora del Casal per als propers anys.

Iniciem una campanya durant tres setmanes amb l’objectiu d’arribar a recollir 2000€ per a cofinançar aquestes despeses.

És per això que et demanem a tu, si no ho fas ja, que també ens ajudis o si vols i pots que ens facis una aportació extraordinària.

Entre tots farem del Casal un espai que ajudi més i millor a tothom que busqui trobar a Déu en el dia a dia.

Moltes gràcies per fer-ho possible!"


Si a més a més us animessiu a col.laborar econòmicament de forma periòdica amb el projecte del Casal us demanem que us dirigiu a secretaria trucant al 93 415 64 34 o per correu a info@casalloiola.org per indicar-vos com procedir.

Etiquetat com a: