Estàs aquí

Concert #TRENCANTFRONTERES | dissabte 27 de gener 21h (Sala Luz de Gas)

Aquest curs les companyes de Migra Studium i Sicar.cat han llençat la campanya #TrencantFronteres. Una campanya de sensibilització que culminarà el 27 de gener en un concert solidari amb el cantautor Esteban Faro i la seva banda.

El projecte “#TrencantFronteres” neix de la inquietud del cantautor barceloní Esteban Faro d’organitzar un concert per col·laborar en la visibilització i sensibilització del treball diari que fan les entitats Migra Studium i SICAR.cat. Aquestes entitats basen la seva tasca en l’acompanyament i defensa de la dignitat i els drets de persones migrants en situació de vulnerabilitat. Persones víctimes del tràfic d’éssers humans (TEH), irregularitat administrativa, manca d’accés al mercat de treball, necessitat d’alfabetització, etc…

#TrencantFronteres vol ser doncs denúncia i sensibilització donant a conèixer la realitat de les persones que acollim i les dificultats i reptes que han de fer front des de que surten dels seus països d’origen fins que arriben al país d’acollida, fugint, en molts dels casos, de situacions d’extrema vulnerabilitat i manca de recursos bàsics per sobreviure. Històries que els porten a travessar fronteres embarcant-se en llargs processos migratoris plens de perills i violència, però també d’esperança i solidaritat.

#TrencantFronteres vol fer adonar a través del treball de SICAR.cat i Migra Studium, que les fronteres no s’acaben en arribar aquí sinó que moltes vegades continuen dins el país d’acollida.

#TrencantFronteres vol ser però sobretot un cant a la vida i a la convivència, un missatge adreçat a esvair a la por i a convèncer que tots i totes acabem vivint millor quan l’hospitalitat guanya la partida a l’odi i l’hostilitat.

El dissabte 27 de gener posem punt i final a aquesta campanya amb un concert d’Esteban Faro i la seva banda a la sala Luz de Gas. Volem que aquesta nit sigui especial i per això ens fas falta tu!

On comprar entrades o Fila 0? 

Per internet: Fes clic aquí
Físiques: Al Casal Loiola fins al 26 de gener.

Vídeo explicatiu de la campanya

Videoclip