Estàs aquí

Formació en Acompanyament Espiritual

Estàs buscant acompanyant? Doncs estàs de sort! El passat 12 i 13 de maig un grup de joves van realitzar el primer mòdul del nou curs de formació en Acompanyament Espiritual del Casal, que finalitzarà el curs vinent.

En el nostre dia a dia, gairebé sense adonar-nos, ens trobem acompanyant persones, atenent-les, ajudant-les a prendre decisions més o menys complicades, escoltant-les amb atenció, orientant-les... I de la mateixa manera també nosaltres ens trobem buscant persones amb qui compartir decisions i preocupacions, algú que ens ajudi a veure amb claredat i trobar orientació per a la vida.

L’acompanyament inunda les nostres vides, amb més o menys intensitat, des que naixem. En la vida necessitem d’altres persones que ens escoltin amb profunditat i que ens ajudin a posar llum en allò que vivim.

La societat en la que vivim ofega la nostra dimensió espiritual, com a molt la converteix en un annex. Necessitem de l’altre per fer créixer la nostra vida espiritual, aprendre a sentir-la i entendre-la, fer-la emergir i ajudar-la a créixer. I per això, ens cal acompanyar-nos.

Per a capacitar-nos en l’acompanyament espiritual, s’ha posat en marxa un curs al Casal Loiola que es va iniciar el passat 12 i 13 de maig amb el seu primer mòdul, de la mà de José Antonio Cañamares sj i Jesús Renau sj. Tots dos van compartir els seus amplis coneixements i profunda experiència en l’acompanyament de persones.