Estàs aquí

Entrevista a Xavier Casanovas a "Signes dels temps" sobre la darrera encíclica del Papa, "Fratelli Tutti"

Trobem molt interessants les reflexions i comentaris que ens deixa el nostre company Xavier Casanovas (Director de Cristianisme i Justícia) en l'entrevista que el fan aquest passat 8 de novembre al programa "Signes dels temps" sobre la darrera encíclica del Papa Francesc, "Fratelli Tutti". És per això que us el volem compartir. Per aquells que volgueu aprofundir una mica més en el comentari que fa sobre la darrera encíclica us deixem, també, el següent article que hi ha al Blog de Cristianisme i Justícia del mateix Xavier Casanovas: "El programa de la fraternitat genera disputes ideològiques"

També hi ha un recordatori especial, en el mateix programa, a la Núria Gispert i Feliu que va morir aquest passat octubre. Activista política i social cristiana que sempre va tenir l'opció pels més pobres i desfavorits inserit al seu ADN, trapassat pels pares, en paraules d'ella.

Us recordem que si esteu interessats a poder adquirir qualsevol llibre com és tanmateix l'encíclica del Papa Francesc us podeu adreçar a la secretaria del Casal Loiola (info@casalloiola.org) perquè us fem la comanda i així podreu gaudir de diferents descomptes en la seva adquisició. 

Aquí us deixem el programa perquè el pogueu veure: