Visualitza l'agenda del Casal Visita el facebook del Casal Loiola Contingut sindicat

Cada dissabte rebem unes visites interessants…


- Publicat el06 Febrer 2012

Durant aquests dies, al CIM ens visiten un simpàtics marcians anomenats Mic, Mac, Muc i Mec que han viatjat a la Terra des del seu llunyà país (Cimtònia) per complementar la Guia de Viatjes Interespacial. Per això, recorren molts indrets del món com la Xina, Estats Units o el Pol Nord copsant i transmetent els valors imperants  a cada lloc (treball en equip, la família, l'esforç...). Des del CIM els desitgem el millor en aquest viatge tan i tan llarg i els oferim la nostra total col·laboració. Volem fer el CIM!

Ja portem tres trobades des que ha començat el 2012, i tot continua sobre rodes! A la fotografia podeu veure l’èxit de la nostra darrera excursió!

Etiquetes

Marc Vilarassau sj, la seva vida i les seves paraules, arrel del càncer que li van diagnosticar, han inspirat la creació d'aquest nou blog. Espai per a compartir testimonis, lectures, reflexions i comentaris entorn la vida i la mort, l'esperança, la malaltia, els dols, les oportunitats...per a que puguin servir de consol, alè i estímul.