Visualitza l'agenda del Casal Visita el facebook del Casal Loiola Contingut sindicat

Esplai CIM


- Publicat el19 Març 2011

Com vola el temps! Sembla que fos ahir mateix el primer dia… El curs avança súper ràpid; senyal que estem aprofitant-lo i que el gaudim!

Aquest últim cap de setmana vam marxar d’excursió cada tanda per separat (Mitjans, Grans, Canteranos i Pre-monitors). Vam tenir un dissabte plujós i ens vam mullar

una mica, però el diumenge va fer, en canvi, un sol esplèndid que vam poder aprofitar al màxim! Que bé que va sempre un cap de setmana a la natura!

També estem ja començant a fer els preparatius per als nostres campaments d’estiu. Anem fent un seguit de reunions per concretar mil i una coses d’organització, activitats, horaris, material… Aquest any plantarem les nostres tendes de campanya a Víllec (La Cerdanya)!

Etiquetes

Marc Vilarassau sj, la seva vida i les seves paraules, arrel del càncer que li van diagnosticar, han inspirat la creació d'aquest nou blog. Espai per a compartir testimonis, lectures, reflexions i comentaris entorn la vida i la mort, l'esperança, la malaltia, els dols, les oportunitats...per a que puguin servir de consol, alè i estímul.