Visualitza l'agenda del Casal Visita el facebook del Casal Loiola Contingut sindicat

Seguim en marxa!


- Publicat el21 Gener 2011

Va avançant el curs, i seguim amb ganes de passar-nos-ho d’allò més bé! Les nostres trobades cada dissabte al Casal Loiola omplen d’alegria i goig a nens i nenes, monitors i monitores.

Els nostres dos científics segueixen perduts pel segle XX, amb l’objectiu de trobar el camí de tornada al present. Quina bogeria! Mentre els acompanyem

en el seu gran viatge, ens passa de tot: ja hem vist Watson i Crick en el seu descobriment de l’estructura de l’ADN i, fins i tot, el naixement del moviment “hippie”! Què més ens espera?

En la nostra trobada l’últim dia abans de les vacances de Nadal vam anar a animar una mica l’esperit nadalenc a la Rambla Catalunya, tot cantant algunes nadales. Finalment, hem pogut retrobar-nos tots aquest passat dissabte, 15 de gener, el primer dia de CIM de l’any 2011.

A més, estem de festa, ja que el CIM compleix 4 anys! Celebrem-ho!

Etiquetes

Marc Vilarassau sj, la seva vida i les seves paraules, arrel del càncer que li van diagnosticar, han inspirat la creació d'aquest nou blog. Espai per a compartir testimonis, lectures, reflexions i comentaris entorn la vida i la mort, l'esperança, la malaltia, els dols, les oportunitats...per a que puguin servir de consol, alè i estímul.