Visualitza l'agenda del Casal Visita el facebook del Casal Loiola Contingut sindicat

Sortida inici de curs UL


- Publicat el04 Novembre 2010

I tu amb què et quedes d’aquest dia?


Jo em quedo amb el bon rotllo, cares noves, compartir, l’estona de camí, ..., jo em quedo... amb ganes de més!

Amb aquestes i moltes altres reflexions tancàvem el dia que vam poder compartir els “Universitaris” el passat diumenge 24 d’octubre.

Ens vam reunir un grup d’Universitaris Loiola dels diversos cursos al casal Arrupe de Sant Cugat. Vam poder viure un dia fantàstic i vam tenir l’oportunitat de conèixer-nos tots una mica més. Així, amb alguns jocs de presentació (pistoler, rebombori, ordre dalt de les cadires, etc) vam anar relacionant noms amb cares noves i coneixent més coses sobre els altres. Després, aprofitant que va anar sortint el sol vam donar una volta i vam caminar descobrint més coses sobre la nostra “parella de camí”. Per acabar el matí vam compartir una eucaristia al jardí presidida pel Llorenç, que ens va ajudar a oblidar-nos una mica de les nostres obligacions “urbanistes” i a gaudir de la natura.

El dinar no va deixar de ser una oportunitat més per seguir compartint amb la resta i l’excusa perfecta per organitzar un concurs de pastissos. Tot i que tots els cursos van tenir el seu premi, em sembla que encara podríem seguir discutint quin era el millor!

Així, amb la panxa plena i alguns “morts” o “victoriosos” per una guerra de petons (joc que alguns suposo que ja coneixeu) vam tornar cap a Barcelona.

Us vam tenir molt present a tots els que no veu poder venir. Tanmateix, no podem deixar de dir-vos que us ho veu perdre... Per cert, vam tenir alguna sorpresa com la visita del nostre coordinador i monitor de 5è!
 

Marc Vilarassau sj, la seva vida i les seves paraules, arrel del càncer que li van diagnosticar, han inspirat la creació d'aquest nou blog. Espai per a compartir testimonis, lectures, reflexions i comentaris entorn la vida i la mort, l'esperança, la malaltia, els dols, les oportunitats...per a que puguin servir de consol, alè i estímul.