Visualitza l'agenda del Casal Visita el facebook del Casal Loiola Contingut sindicat

Comiat de curs d'UL | Carta oberta dels de 5è a la resta de companys en el seu adéu a UL

- Publicat el02 Juliol 2015

Com va sent costum per aquestes dates el Casal s'omple d'homilies de final de curs i celebracions per desitjar-nos un bon estiu i un feliç retrobament. Altres, com és el cas d'Universitaris, ha de dir adéu a l'última promoció, els de 5è d'UL, com si fos una "graduació en la FE viscuda en comunitat" tot esperant que aquests anys hagin servit per enfortir els seus llaços de FE i puguin caminar junts, amb el cor obert, i amb la serenor de saber que sempre hi haurà un racó on poder compartir la pregària. Són moments d'una emocionalitat especial ja que és el repàs dels darrers 5 anys viscuts dintre del que és Universitaris Loiola. I com val molt més una imatge que mil paraules, us deixem un moment d'aquest comiat. Fins ben aviat nois i noies de la promoció del '92!

Maban - Sudan del sud | Xerrada d'en Pau Vidal, sj

- Publicat el25 Juny 2015

Xerrada informativa sobre la situació del Sudan del Sud i els projectes del Servei Jesuita als Refugiats a la regió de Maban. Vine el proper dimarts 30 de juny al Casal Loiola a les 19:30 h per compartir plegats aquesta estona.

Loiola Express juny 2015

- Publicat el04 Juny 2015

Ja tenim aquí el Loiola Express de juny amb informació actualitzada de tot el que ha passat i passarà al Casal. Fes-li un cop d'ull!

Consulta'l fent clic aquí: Loiola Express juny 2015

Petició urgent des de la xarxa de migracions de CVX-Europa

- Publicat el21 Maig 2015

Queridos y queridas amigas/os, desde finales del año pasado nuestro equipo de migraciones ha asumido la coordinación de la red de migraciones en Europa. En coordinación con el Euroteam y con comunidades especialmente implicadas en esta frontera (Italia, Malta, Francia, Alemania, Luxemburgo), están tratando de dar pasos hacia una respuesta al reto Europeo de las migraciones como CVX Europa.

Cicle de xerrades | 20 anys VOLPA Catalunya

- Publicat el11 Maig 2015

Amb motiu del 20è aniversari de VOLPA s'oferirà un cicle de 3 xerrades en el que se celebraran aquests 20 anys d'experiència de formació, acompanyament i enviament de persones voluntàries al Sud. Les xerrades seran els dimecres 13, 20 i 27 de maig de 19:30h a 21h.

 

Temes a tractar:

1a xerrada: "Nous reptes de la cooperació i el voluntariat internacionals" (Josetxo Ordóñez)

2a xerrada: "Voluntariat internacional: perfils ètics en temps de crisi" (Manu Andueza)

3a xerrada: "Una mirada de dona al voluntariat internacional" (Mireia Arnau i Maite Larroy)

Marc Vilarassau sj, la seva vida i les seves paraules, arrel del càncer que li van diagnosticar, han inspirat la creació d'aquest nou blog. Espai per a compartir testimonis, lectures, reflexions i comentaris entorn la vida i la mort, l'esperança, la malaltia, els dols, les oportunitats...per a que puguin servir de consol, alè i estímul.