Loiola Express
Juny del 2013
Si no veus bé el Loiola Express, fes clic aquí (o bé entra a www.casalloiola.org)
Amics i amigues del Casal,
Amb el començament del bon temps, i acostumats als ritmes escolars, són forces els grups i comunitats que s'acomiaden fins al curs vinent. És hora de recollir el curs, de fer balanç i de donar gràcies per tot allò viscut. El Casal s'omple de monitors que preparen amb il·lusió l'últim dia dels seus grups, de nois i noies que procuren no faltar per esprémer el que queda de curs, de grups i comunitats que es troben per fer celebracions i sopars,...  Altres grups i comunitats es resisteixen a acomiadar-se i segueixen trobant-se i donant vida a la casa. Un exemple d'això va ser el passat 8 de maig, quan més de 300 persones van assistir a la interessant i entranyable trobada entre el J.I. González Faus i la Pilar Rahola (aquí podeu reviure-la). Nosaltres aprofitem també el bon temps per llençar-vos més propostes, algunes ja encarades a l'estiu, desitjant que en gaudiu!
 
La foto del mes
J.I. González Faus i Pilar Rahora el passat 8 maig
No t'ho pots perdre
Recollida d'aliments: "La fam no fa vacances"
El Casal Loiola ens hem sumat a la campanya "La fam no fa vacances" i durant tot el mes de juny el Casal serà punt de recollida de pots de llet infantil, ampolles d'oli, llegums, arròs, llaunes de peix i pasta per a que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària durant l’estiu.
Assaig obert del Loiola Gospel Cor
12 de juny a les 20:00h
El cor de gospel del Casal, Loiola Gospel Cor, ens conviden a un assaig obert el proper 12 de juny a les 20:00h. Faran un petit concert de 30 minuts i després ens oferiran un piscolabis.
Pregària Interconfessional de Taizé
14 de juny de 20.30h
La comunitat d'Espai Ignasià juntament amb la comunitat cristiana de l'escola Sant Ignasi-Sarrià us convida a compartir una pregària de Taizé amb 2 comunitats més: una comunitat evangelista i una comunitat catòlica amb tradicions alemanyes. La pregària començarà a les 20:30h i acabarà amb un pica-pica per fer caliu i celebrar el fi de curs.
1kg de Twocats pel gospel a canvi d'1kg d'arrós, pasta, llegums,...
25 de juny a les 21.30
Els Twocats pel gospel ens conviden a les seves portes obertes. Per assistir demanen la col·laboració en l'aportació de productes per la campanya "La fam no fa vacances"; 1kg per persona d'arròs, pasta, llegums, oli, tomàquet en llauna o qualsevol aliment que es pugui emmagatzemar durant un període de temps elevat sense nevera.
Viu l'experiència re-CORdar!
de l'1 al 10 d'agost
Taller de formació, taller d’espiritualitat ignasiana i 5 dies d’Exercicis Espirituals adreçat a darrers anys d'universitat i professionals adults amb ganes d’aprendre i aprofundir en la pròpia fe i desig d’anar més a fons en la seva pròpia vida i en la seva pregària. De l’1 al 10 d’agost al col·legi Claver-Raimat (Lleida). Més informació aquí.
Camps de treball 2013: obre els ulls, COMENCEM!
Buscas una proposta interessant per aquest estiu? Aquí et presentem quatre camps de treball amb diferents experiències per a viure i conviure a l'estiu. Descarrega't aquí el programa i descobreix en que consisteix cadascun d'ells: Camina i deixa petjada!, Camp de treball urbà, En tot servir i estimar i Almeria.
Anota a l'agenda
Visita la nostra agenda on hi trobaràs tota la informació respecte el que es va fent dia a dia al Casal Loiola.
 
Horari d'estiu
El Casal serà obert les tardes de juliol en horari habitual, de 17h a 22h. Els matins de juliol romandrà tancat, i durant l'agost (matí i tarda) també. I obrirem les portes al nou curs el dilluns 2 de setembre.

 
Tens temps pels altres?
Visita la borsa de voluntariat on hi trobaràs les demandes de voluntariat que ens feu arribar al Casal Loiola.
Qui és qui?
Alba Gili | Membre d'Espai Ignasià i de l'equip de Joves Loiola (voluntariat, Pasqua Jove i camp de treball)
  Qui ets i a què et dediques?
Sóc l’Alba, tinc 28 anys i vaig neixer a Manresa. Ja fa uns 10 anys que visc a Barcelona, i durant aquest temps he estat estudiant medicina i després fent la residencia de medicina familiar i comunitària que fa poquetes setmanes que he acabat. Per tant ara mateix em dedico a buscar feina! 

Què fas al Casal Loiola?
Vaig conèixer el Casal per un seguit de casualitats, i mica en mica m’hi he anat trobant bé, ja deu fer uns 6 o 7 anys que dono voltes per aquí. Formo part d’Espai Ignasià, sóm una comunitat de joves (cada vegada menys joves...)  que compartim camí i somiem en construir Regne plegats cada vegada d’una forma més tangible. També des de fa uns 3 anys formo part de l’equip de monitors de Joves Loiola, acompanyem joves a fer voluntariat els dissabtes a la tarda i dins el mateix projecte he estat monitora de la Pasqua Jove i del camp de treball Camina i deixa Petjada.

Que és el que et fa vibrar?
Descobrir, enmig de la vida quotidiana, aquells petits moments màgics que fan que tot tingui sentit; a vegades un somriure, a vegades una cançó en el moment oportú, a vegades una extranya coincidència al metro… I em fa vibrar també la donació gratuïta d’uns cap a altres de la que sóc testimoni força sovint dins i fora del Casal. 

Un somni pel Casal?
Només un??? Suposo que segueixi sent punt de trobada per a persones amb inquietuds, edats i carismes tan diferents; que el sentiment de comunitat que va arrelant en cadascú dels que passen per aquí no faci més que créixer i ens ajudi a veure més a prop el Regne de Déu. 

Alguna anècdota que t’hagi passat al Casal
Uf, no en sabria dir una de concreta… suposo que hauria de destacar cada vegada que obro la porta i començo a trobar gent i saludar, des que entres fins que arribes al lloc de reunió concret pots acabar parlant amb 3,4,5 persones!!! Deu ser per això que sempre ho comencem tot tard? 
Serveis permanents dels quals pots gaudir
Eucaristia - Cada dissabte a les 19.30h.

Possibilitat de realitzar altres celebracions litúrgiques

Acompanyament i Exercicis Espirituals

Espais de pregària
  Voluntariat Loiola

Espais per a reunir-te amb el teu grup o comunitat.

Biblioteca i sales per estudiar.

Punt de venda de la llibreria Claret.
 
Casal Loiola
C/ Balmes 138, 08008 Barcelona
93 415 64 34 - de 17h a 22h de dl. a dv.
info@casalloiola.org | www.casalloiola.org

web Casal Loiola facebook Casal Loiola contacta Casal Loiola
Casal Loiola

 

 

Esteu subscrits per rebre informació del Casal Loiola. Si voleu deixar de rebre informació del Casal Loiola per a <<Correu electrònic>>, podeu sol·licitar-ho a través del següent enllaç: Donar-me de baixa
Casal Loiola Balmes 138 Barcelona, Barcelona 08008
Email Marketing Powered by MailChimp