Loiola Express
Juliol de 2013
Si no veus bé el Loiola Express, fes clic aquí (o bé entra a www.casalloiola.org)
Amics i amigues del Casal,

Ja ha arribat l'estiu, i amb aquest també els camps de treball TSKV dels que han gaudit i gaudiran un munt de joves i monitors; desitgem que tots ells esdevinguin una experiència inoblidable!

Us recordem que el Casal té les seves portes obertes durant totes les tardes de juliol de 17h a 21h (romandrà tancat als matins i tot l'agost). Obrirem les portes al nou curs en horari habitual el dilluns 2 de setembre i reprendrem les eucaristies el dissabte 14 de setembre a les 19.30h. El curs ve carregat amb noves interessants propostes de les que us anirem explicant! De moment us deixem amb la programació del primer trimestre perquè hi doneu un cop d'ull.
 
La foto del mes
Aquest mes ha estat ple de celebracions de final de curs. Aquesta és de la dels monitors de Joves Loiola.
No t'ho pots perdre
El Casal obre les portes al nou curs!
Després de la pausa de l'estiu, obrirem les portes al nou curs en horari habitual el dilluns 2 de setembre i reprendrem les eucaristies el dissabte 14 de setembre a les 19.30h. El curs ve carregat amb noves interessants propostes que us anirem explicant!
Ja tenim aquí la programació del primer trimestre!
Fent clic aquí podeu descarregar-vos la programació del primer trimestre del curs 2013-2014. Trobareu propostes interessants de creixement humà i espiritual, seminaris, tallers, cursos, xerrades, celebracions litúrgiques,... un trimestre més, al Casal t'hi esperem!
Celebració matrimonial, presidint Francesc Padrosa
15 de setembre a les 12h
L'estiu de 1988 va coincidir que un grup de parelles membres de la CVX de Fòrum es van casar. Ara, que fa ja 25 anys d'això, pensen que és un bon moment per fer-ne balanç i sobretot per donar-ne gràcies per tots els dons rebuts en el que ha estat la seva principal Missió durant molts anys. Ho volen compartir en Comunitat i ens conviden a l'Eucaristia d'Acció de Gràcies.
Anota a l'agenda
Visita la nostra agenda on hi trobaràs tota la informació respecte el que es va fent dia a dia al Casal Loiola.
 
 
Tens temps pels altres?
Visita la borsa de voluntariat on hi trobaràs les demandes de voluntariat que ens feu arribar al Casal Loiola.
Qui és qui?
Anna Buxó | Monitora de Joves Loiola: Voluntariat de la ESO i Camp de treball Camina i deixa petjada
  Qui ets i a què et dediques?
Sóc l'Anna Buxó, tinc 21 anys i sóc de Barcelona. Actualment estic acabant la carrera de Publicitat i Relacions Públiques i, si tot va bé, d'aquí un any m'especialitzo en Protocol i Relacions Institucionals.

Què fas al Casal Loiola?
Vaig conèixer el Casal gràcies als Jesuïtes de Sarrià (escola on he estudiat durant 12 anys), ja que al batxillerat vaig decidir fer la Confirmació i les catequesis es feien al Casal. A més a més, ja fa un parell d'anys que formo part de l'equip de monitors de Joves Loiola. Acompanyo a joves de la ESO a fer voluntariat un dissabte al mes i, aquest estiu, ha estat el primer any que he fet de monitora al camp de treball Camina i Deixa Petjada.

Que és el que et fa vibrar?
M'apassiona veure que les coses que fem, per molt petites que siguin, tard o d'hora, tenen sentit i tenen un perquè visible.

Un somni pel Casal?
Que segueixi sent aquell lloc de trobada per a les persones que en formem part. Que l'essencia del Casal no es perdi amb el pas del temps i que creixi cada cop més. 

Alguna anècdota que t’hagi passat al Casal
Amb els joves de la ESO cada mes és una anècdota diferent; en tinc moltes! Crec que el Casal ha estat un lloc significatiu en moments importants de la meva vida. Un exemple? Al sortir d'una Eucaristia del Casal, li vaig demanar a la meva acompanyant que fos la padrina de Confirmació.
Serveis permanents dels quals pots gaudir
Eucaristia - Cada dissabte a les 19.30h.

Possibilitat de realitzar altres celebracions litúrgiques

Acompanyament i Exercicis Espirituals

Espais de pregària
  Voluntariat Loiola

Espais per a reunir-te amb el teu grup o comunitat.

Biblioteca i sales per estudiar.

Punt de venda de la llibreria Claret.
 
Casal Loiola
C/ Balmes 138, 08008 Barcelona
93 415 64 34 - de 17h a 22h de dl. a dv.
info@casalloiola.org | www.casalloiola.org

web Casal Loiola facebook Casal Loiola contacta Casal Loiola
Casal Loiola

 

 

Esteu subscrits per rebre informació del Casal Loiola. Si voleu deixar de rebre informació del Casal Loiola per a <<Correu electrònic>>, podeu sol·licitar-ho a través del següent enllaç: Donar-me de baixa
Casal Loiola Balmes 138 Barcelona, Barcelona 08008
Email Marketing Powered by MailChimp