Loiola Express
Desembre de 2013
Si no veus bé el Loiola Express, fes clic aquí (o bé entra a www.casalloiola.org)
Arriba un temps d'esperança, un temps de llum, l'Advent ja és aquí! Preparem els nostres cors, apleguem-nos i participem tots junts de les diferents celebracions que hi hauran durant aquest mes de desembre: l'Acte Penitencial d'aquest proper dimecres 4 de desembre a les 21h; la celebració del dissabte 7 de desembre es traslladarà al diumenge 8 de desembre a les 12h per celebrar la Immaculada i les celebracions de la missa del Pollet i la del Gall, totes dues el mateix dia 24 de desembre, com ja és tradició, la primera a les 19h i la segona a les 23:30h.

Menció especial a tots aquells que teniu per segon nom: "VOLUNTARI". I, en aquest sentit, avui ens volem fer ressò d'aquells que formen part de l'AMB TU, projecte que forma part del Voluntariat Loiola i que es dedica a acompanyar i resoldre tot tipus de gestions a la gent gran que està sola al barri en risc d'exclusió social. En el "Qui és qui?" en sabreu alguna cosa més d'aquest apassionant projecte. 

Les reunions sobre el #CASAL2017 van aplegar prop d'un centenar de persones. Realment ha estat tot un èxit de participació que es reflexa en les diverses comissions sorgides arrel d'aquest procés on ja hi han representants dels diferents grups i comunitats que integren la casa.  
 
La foto del mes
Reunió del passat 16 de novembre sobre el #CASAL2017

Us recordem que encara segueix activa la campanya de recollida de menjar per a la parròquia Mare de Déu de Bellvitge. Fins el dissabte 14 de desembre recollirem tot tipus d'aliments, tant nadalencs com del dia a dia, que no siguin peribles. Moltes gràcies!
No t'ho pots perdre
Nou Papa; nous temps per l'Església | José Ignacio González Faus, sj
dimarts 3 de desembre de 19:30h a 21h
Informació de la xerrada. Cal inscripció prèvia per telèfon o per mail.
Concert de gospel & jazz  | Erwyn Seeruton & Vocal Ensemble
diumenge 15 de desembre a les 18 h
Concert solidari de gospel & jazz. Més informació
Make Pace, not War | Estació d'Enllaç
divendres 20 de desembre de 21h a 23h
Taller sobre la pau i la guerra per a joves. Més informació
Anota a l'agenda
Visita la nostra agenda on hi trobaràs tota la informació respecte el que es va fent dia a dia al Casal Loiola.
Tens temps pels altres?
Visita la borsa de voluntariat on hi trobaràs les demandes de voluntariat que ens feu arribar al Casal Loiola.

 
La nostra llibreria
Llibres infantils pel Nadal

Saps qui és Pere Casaldàliga? Llegint aquest llibre i mirant les fotografies i els dibuixos, aprendràs moltes coses d'aquest home i entendràs per què tothom en parla i sap el seu nom. Per a nens i nenes a partir de 6 anys. Altres títols relacionats a la venda al Casal: Teresa de Calcuta; Francesc d'Assís; Roger de Taizé; Benet de Núrsia. 

També podeu adquirir aquest altre llibre "Conte contat, el Nadal ha arribat". Un recull de Contes de Nadal escrits perMaria Rosa Castelló Dauner que va explicar durant molt anys als seus fills i nets i que ara es recullen en aquest llibre de contes.
Si ho vols, pots comprar aquest llibre a la secretaria del Casal.
Qui és qui? 
Montse Moragas Marsal | CVX Fòrum Joves

Qui ets i a què et dediques? 
Sóc bibliotecària i treballo a la Biblioteca Rector Gabriel Ferraté, la del Campus  Nord de la UPC. Segur que molts universitaris del Casal la coneixen.  Alguna vegada em toca estar de cara al públic i potser m'heu vist per allà. La meva gran vocació és la guitarra clàssica, la toco des de ben petita. Bàsicament la toco  a casa i "en bodes, batejos i comunions"!

Què fas al Casal Loiola? 
Fa 30 anys que estic a la CVX Fòrum Joves. Ara participo en el grup de Voluntariat i en el d'Acollida. Juntament amb la Maria i la Conxita estem portant el projecte Amb Tu, d'acompanyament a la gent gran. Què no sabeu qué és? Convideu-nos algun dia a les vostres reunions i vindrem encantades a explicar-vos-ho.

Que és el que et fa vibrar? 
Moltes coses! Em fa vibrar però especialment que el Casal sigui conegut i viscut per tanta gent, sobretot per la joventut. 

Un somni pel Casal? 
Que ajudi al jovent a descobrir Déu, l'Espiritualitat ignasiana  i les CVX.

Alguna anècdota que t’hagi passat al Casal 
Moltes i variades. Recordo el trasllat de tot el fons de llibres de l'antiga biblioteca, des de Sant Cugat, amb la gent del meu grup; el trasllat de la capella de la cinquena planta;  els batejos dels meus fills; les eucaristies amb el Pare Martí; etc.
Serveis permanents dels quals pots gaudir
Eucaristia - Cada dissabte a les 19.30h. 

Possibilitat de realitzar altres celebracions litúrgiques

Acompanyament i Exercicis Espirituals

Espais de pregària
 Voluntariat Loiola

Espais
 per a reunir-te amb el teu grup o comunitat. 

Biblioteca i sales per estudiar. 

Punt de venda de la llibreria Claret.

Casal Loiola 
C/ Balmes 138, 08008 Barcelona 
93 415 64 34 - de 17h a 22h de dl. a dv. 
info@casalloiola.org | www.casalloiola.org 

web Casal Loiola facebook Casal Loiola contacta Casal Loiola
Casal Loiola


Esteu subscrits per rebre informació del Casal Loiola. Si voleu deixar de rebre informació del Casal Loiola per a info@casalloiola.org, podeu sol·licitar-ho a través del següent enllaç: Donar-me de baixa 
Casal Loiola Balmes 138 Barcelona, Barcelona 08008 Spain
Email Marketing Powered by MailChimp