Estàs aquí

Pregària Contemplativa | Quin és el somni de Déu pel Casal


Estimades i estimats;

Tot just hem encetat el curs 2021-22 i tot sembla anar tornant a una certa normalitat després d’un any ple d’incerteses i restriccions. Al Casal hem reprès les celebracions de l’Eucaristia dels dissabte i els Grups i Comunitats han iniciat ja el curs amb reunions, pregàries, recessos, celebracions, etc.

És en aquest marc que ens proposem iniciar un discerniment comunitari en el que hi participaran totes les Comunitats i Grups d’adults presents en el Casal, mitjançant els i les representants que han designat, i acompanyats per en Josep M. Rambla S.J., per tal de descobrir quin és el somni de Déu pel Casal i per a la seva missió enmig del nostre món.

La imatge que hem triat, i que encapçala aquest escrit, no és aliena a aquest desig de veure el Casal amb els ulls de Déu: la Trinitat contempla compassiva el nostre Casal i nosaltres, sentint-nos estimats pel Senyor i pels companys de camí ens preguntem:

Sentim la crida de Déu a formar una Comunitat d’adults Casal Loiola per respondre més i millor a la missió del Casal?

Que el Senyor ens ajudi a veure totes les coses com si fossin noves i que tinguem la capacitat de treballar amb la llibertat interior suficient per a sortir de nosaltres mateixos i buscar el bé més gran a la llum de l’Evangeli.

Per això us convoquem, a tots i a totes, el proper dia 6 de Novembre a les 11:30h del matí a l’església del Sagrat Cor dels Jesuïtes (carrer Casp, 27 de Barcelona), per pregar plegats en l’inici d’aquest discerniment que després continuaran al llarg del curs els nostres i les nostres representants, acompanyats pel nostre suport i les nostres pregàries. Tindrà una durada d’una hora aproximadament.

Posem en les mans de Déu i de Maria el treball que tot just comencem i preguem plegats. Us esperem!


Xavier Sagrera
President del Casal Loiola

 

 


 

Etiquetat com a: