Estàs aquí

Presentació i ressons del darrer llibre del Jesús Renau: "Suport"

Visualitzeu aquí el cartell complert.

 

Jesús Renau ens presenta el seu darrer llibre  “Suport”   

Al Casal Loiola  dijous 17 d’ Octubre  a les 19,30h a càrrec de: 

  • Yolanda Vila
  • Núria Romay
  • Ramón Malgosa
  • Màxim Muñoz
  • Jesús Renau, jesuita

Els exemplars estaran a la venda a partir del mateix dia de la presentació al Casal Loiola.  

 

RESSONS DE LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE:

“Estem teixits  dels  altres; i del Senyor que ens ha teixit, ens acompanya i ens estima” 

Aquesta veritat  dita en un moment donat de la presentació per  Jesús Renau  pot ser un resum de la trobada del passat dijous  17 d’octubre al Casal Loiola de Barcelona.

Una presentació acompanyada de molt d’amor i estimació per part de les quatre persones que van acompanyar al Jesús. Persones que es defineixen senzillament amics del Jesús i també, per què no, de les persones que assistíem a l’acte.

Nuria Romay, autora del pròleg,  Yolanda Vila, Màxim Muñoz i Ramon Melgosa van expressar el que ha representat el llibre per a ells i també moltes pinzellades personals de la seva estreta relació durant anys amb el Jesús.

Una de les persones convidades va definir l’essència del que és el Jesús Renau:

 “En aquest temps de trobades i converses amb en Jesús, vaig captant aquesta seva fascinació per tot el que és humà, pel misteri que rau en el món interior de totes les persones, també per la creació, per la natura, el gust a la muntanya que sovint compartim, … i aquesta passió per l’artesania fina que és posar paraules (i trobar-les) a la vida, a la pregària.”

 Un Jesús emotiu, feliç i agraït, també emocionat a cada intervenció dels convidats, va tancar la presentació deixant-nos molt entusiasmats i amb un desig enorme, a tots els presents, de llegir el llibre.

Us convidem a llegir-lo.