Estàs aquí

l'Antoni Rodríguez Arribas presenta disc (Alef 2.0) al servei d'un projecte social

Us deixem comunicat del propi Antoni Rodríguez dirigit a tota la comunitat del Casal Loiola:

Benvolgudes i benvolguts,

Espero i desitjo que tota la comunitat del Casal Loiola estigueu bé. El motiu del present és fer-vos partícips de la publicació d’ Alef 2.0 un CD de música cristiana que he compost i editat pel mecenatge de Sastrinyols de la @f_sta_magdalena una entitat sense afany de lucre amb la que col·laboro des de fa molt anys i que té per objectiu facilitar, promoure i crear projectes d’assistència i cooperació social de col·lectius amb dificultats d’ocupació laboral desenvolupant la seva tasca en diferents apartats relacionats amb el tèxtil: creació i arranjament de roba, mercat de roba de segona mà, bugaderia social i comerç just, entre d’altres.

Em sento membre de la comunitat del Casal Loiola malgrat que en els darrers temps per motius familiars no he pogut participar com m’agradaria i us ben asseguro que sense aquesta vivència de fe aquest projecte no hauria estat possible i així vaig voler fer constar en els agraïments publicats.

M’hagués agradat realitzar una petita presentació al final d’alguna eucaristia però la crisi sanitària que vivim no ho ha permès, és per això que us adjunto informació sobre el CD, si necessiteu més no dubteu fer-m’ho saber i us agrairia que poguéssiu donar difusió del projecte a través dels mitjans que considereu oportuns, com per exemple  el “Loiola Comunica”.

Es poden escoltar les cançons al youtube, a les principals plataformes de descarrega i streamingi el més interessant en format tradicional, on podreu  veure lletres, fotos amb el making off, agraïments, motiu de la publicació, en la Llibrería Claret (Barcelona) en Sastrinyols (Esplugues de ll.) per conèixer el projecte, sota comanda en alef.2.0.alef@gmail.com  i personalment en a mi.

Ens podeu seguir  en Twitter: @Alef_2_0 / @F_Sta_magdalena / @antoni_rguez_arribas, en Instagram: alef_2.0 / f_sta_magdalena / antoni_ro_ar, en Youtube: Alef 2.0 i en Facebook: antoni.rodriguezarribas 

Salutacions cordials,