Estàs aquí

El món plora altra vegada

La guerra, el fracàs de la humanitat, es repeteix aquest segle XXI com si no haguéssim aprés res de les grans desfetes del segle passat. Avui parlem d’Ucraïna, però són molts els conflictes, a vegades oblidats, que sacsegen el món.
 
Nosaltres no podem ser aliens a tant de dolor i hem de solidaritzar-nos amb aquells que pateixen i hem de pregar insistentment per la pau. Sí, volem ajuntar les nostres veus i les nostres pregàries a les de tantes iniciatives que s’han convocat.
 
En primer lloc la nostra pregària s’unirà a la de la jornada de pregària i dejuni per la pau que hi haurà demà, Dimecres de Cendra, convocada pel Sant Pare Francesc per a tota l’Església i per a tot el món. Trobareu la convocatòria del Papa clicant aquí.
 
La CVX europea, unint-se a la crida del Papa, també ha convocat per demà a les 20:00 hores una pregària on line per la pau. Per sumar-vos-hi haureu d'enviar un mail a registrations@clc-cvx.eu i us enviaran un link per connectar-vos.
 
A casa nostra, al Casal, ens unirem en l’Eucaristia d’inici d’aquest temps de gràcia que és la Quaresma demà dimecres a les 21:00 hores. La cendra que se’ns imposarà ens recordarà les cendres que produeixen les guerres i pregarem especialment per la pau tot començant el camí cap a la Pasqua.
 
El Casal Loiola també s’ha adherit al manifest i a la convocatòria de la concentració unitària programada per demà a les 18:30 hores a la plaça de Catalunya feta per diverses entitats agrupades a Aturem la Guerra. Per a més informació i poder adherir-vos cliqueu aquí.
 
Són moltes i variades les convocatòries d’aquests dies. Per això, i per tal de no solapar-nos, el Casal organitzarà una pregària per la pau, però la farem d’aquí uns dies. Ja us anirem informant.
 
No deixem de pregar per la pau!
 

Xavier Sagrera
President del Casal Loiola