Estàs aquí

Formació i recés dels monitors de Joves Loiola

El passat 13 i 14 de novembre va ser un cap de setmana ben intens a la comunitat de Joves Loiola. Ha estat un moment molt important! Monitors del CIM, ESO, Batxillerat i UL han començat a caminar i treballar plegats per un projecte comú, el projecte 15-25 anys.

Dissabte a la tarda es va iniciar amb una interessant formació de la mà d’en Pere Borràs sj que va parlar de 5 paraules clau de l’espiritualitat ignasiana. Aquestes paraules han ressonat i de ben segur s’aplicaren al dur a terme l’acompanyament amb els joves. Tot el treball fet durant la tarda es va recollir en un mural que es va oferir, més tard, a la celebració comunitària de l’Eucaristia.

La intensitat de la trobada de monitors de Joves Loiola de la tarda de dissabte es va fer extensiva

durant la resta del cap de setmana ja que molts dels monitors presents a la formació van anar cap al Casal Arrupe, a St.Cugat. Allà viurien un breu recés que duraria fins diumenge després de dinar. Van ser hores de moltes vivències, avaluaren i prepararen els seus cors per l’Advent i van acabar la jornada de recés amb una molt bonica i viscuda Eucaristia en què van oferir a Déu tot allò que havíen descobert en aquelles hores de reflexió i exercici.

Trobada equip ESO de JOVES LOIOLA

El dissabte 13 de novembre els monitors del grup de l’ESO de Joves Loiola ens vam trobar per compartir un dinar, una excusa per gaudir d’una estona distesa en la qual vam poder parlar tranquil•lament els uns amb els altres.

Després de dinar vam tenir l’oportunitat de fer una dinàmica per seguir coneixent-nos una mica més, tot descrivint-nos en tres paraules o dibuixos i explicant la nostra trajectòria pel Casal i mencionant un dels espais on ens sentíssim identificats.

Un cop acabada, ens vam reunir amb la resta de grups de Joves i Universitaris Loiola i vam començar la tarda de formació.

Va ser un dia diferent, especial i molt gratificant.
 

Etiquetat com a: