Estàs aquí

Loiola Express desembre 2016

Tanquem un any d'emocions encontradas que certament marcaran un abans i un després. En la memòria, aquells que han marxat amb el Pare (Núria Roy, Nacho Queralt) i que es fan presents en la nostra pregària de cada dia, enfortint-nos en moments de foscor.

Tanmateix el Casal ha vist millorat, gràcies a donacions anònimes, el seu equipament de cara a donar un millor servei a les persones que en fem ús. És així com hem aconseguit una nova nevera i una nova instal·lació d'àudio al 3r pis per fer conferències. Tot va començar amb la nova disposició de la capella de la que estem ben satisfets ja que creiem que amb les modificacions i equipaments instal·lats hem aconseguit que les eucaristies siguin molt més properes i viscudes.

I, finalment, un agraïment profund per aquells que han passat pel Casal "gastant" part de les seves vides en fer d'aquesta casa un lloc d'acollida, d'hospitalitat, de confraternització, de comunió i pregària. Li donem gràcies a Déu per posar-vos en el nostres camins, en les nostres vides. Un agraïment profund i especial, en aquest sentit, pel Joaqui. No hi ha major alegria que la tristesa de saber que un amic marxa allà on és cridat per Déu. Que Déu et beneeixi Joaqui. T'esperem sempre, aquesta és casa teva.

A totes i tots vosaltres us esperem l'any que ve, el 2017, amb moltes més coses per viure i compartir. 

Us deixem Programació del 2n trimestre.

Llegeix tot el Loiola Express desembre 2016