Estàs aquí

Carta del Patronat a la Comunitat del Casal Loiola

Estimada Comunitat del Casal Loiola,

Esperem i desitgem que tots estigueu bé. Seguim pregant cada dia pel bé de totes les famílies i tenim presents a tots aquells que pateixen.

Ens adrecem a vosaltres per explicar-vos la darrera iniciativa que s’ha pres des del Patronat i en nom del Casal Loiola.

Fa uns dies des de Migra Studium  (entitat germana),  i des de la campanya d’Hospitalitat en l’ajuda, suport i atenció als immigrants, ens van demanar la possibilitat de col·laboració en la nova campanya d’acollida que s’ha iniciat aquesta setmana i sempre amb les mesures estrictes de seguretat.

Com tots sabeu, el Casal Loiola des de fa molts anys te cedit per part de la Companyia de Jesús,  l’ús i gestió del Casal Arrupe de Sant Cugat.

Migra Studium, va demanar si temporalment podia  fer ús del Casal Arrupe per acollir a joves germans nostres que necessiten un lloc per viure.  Estem parlant d’un grup màxim de 10 persones.

En la reunió del Patronat de la Fundació, s’ha decidit per unanimitat, la implicació del Casal Loiola i de tota la Comunitat que representa. No només amb la cessió de l’espai ( segurament fins la segona quinzena de setembre o igual fins final d’any), sinó també aportant les despeses derivades del seu ús i amb la implicació d’un equip de voluntaris.

---

El voluntariat del Casal és per ajudar en l’adequació dels locals així com donar suport en l’ensenyament i aprenentatge del català i castellà. Des de la Taula del Casal i Magis s’està organitzant que hi hagi voluntaris/es de perfil jove per evitar riscos sanitaris.

Tot els membres del Patronat us volem fer partícips d’aquesta decisió,  perquè entenem que és una iniciativa de tots els que formem la família del Casal.

I des del goig de sentir-se Comunitat  Loiola  i compartint amb tots aquesta iniciativa us agraïm la vostra atenció.

Patronat del Casal Loiola.

 

PD:  Us adjuntem el link amb la campanya de captació de fons que Migra Studium està desenvolupant per si algú de vosaltres es veu cridat a col·laborar.

https://www.migrastudium.org/obrim-les-portes-de-migra-seguir-prop