Estàs aquí

Celebració de la Immaculada

Un any més hem celebrat la festivitat de la Immaculada al Casal Loiola. És la festa cabdal de les Congregacions Marianes. Aquesta comunitat ha estat un model i motor per a les nostres comunitats de vida cristiana (CVX), de la qual som hereus. Amb el seu exemple hem aprés a conèixer i estimar encara més a Maria, per ésser sempre signe d’Església en el món d’avui.

Els congregants es retroben en aquesta festivitat per compartir la eucaristia i el compromís de vida amb el Crist, tot conformant les seves vides a la voluntat divina del Pare. Any rere any conviden a tots els integrants del Casal Loiola a renovar el compromís que suposa imprimir en el nostre entorn, en la família, en la professió i en tota la societat en que vivim, la presència viva del Crist.

Alguns dels membres de la Congregació Mariana ens van donar el seu testimoni de pertinença i fidelitat a la mare de Déu des de fa més de 60 i 70 anys.  Després de la celebració, en el refrigeri, vàrem poder tenir una bona estona per parlar amb els congregants i llurs famílies.

Moltes gràcies a tots ells pel seu exemple.