Estàs aquí

Ja ha començat el Després+

La tarda del passat dissabte 24 d'octubre, al primer pis del Casal Loiola, va començar puntualment a les 19:00h el Després+: un dels projectes que des de Joves Loiola s´ofereix als joves des de 3r de l'ESO fins a 2n de Batxillerat.

De la mateixa manera que en anys anteriors, el Després+ té lloc cada dos dissabtes al Casal, com a un espai de trobada, aprofundiment, diversió i entreteniment. Sempre s’organitza a partir de les lectures del diumenge de la setmana. Es comença a les 19:00h, just abans de la missa, per trobar-nos i plantejar com serà el vespre. Es comparteix amb la resta del Casal l’eucaristia i, tot seguit, se sopa tot junts a l'altell. En acabar, durant una hora, es proposen diferents activitats de joc, reflexió personal o grupal, dinàmiques... i, finalment, s’acaba amb una breu pregària per tancar la trobada, com a molt tard a les 23:15h.

Les properes trobades seran dissabte 7 i 21 de novembre. No cal inscripció, sinó arribar a les 19:00h al Casal. Per a més informació: despresmes@gmail.com

Etiquetat com a: