Estàs aquí

Propostes de formació 2020-2021 CJ

Benvolguda comunitat, 

desde Cristinisme i Justícia ens envien les propostes de formació per el proper curs 2020-2021: Benvolgut amic/ga,

Amb aquest missatge et fem arribar les propostes de formació del curs 2020-2021, un curs pensat per ser adaptat davant la incertesa provocada per la pandèmia del Covid-19. És per això que per primera vegada hi ha cursos i seminaris que oferirem en línia, a més de l’aposta ja assentada de cursos impartits mitjançant la plataforma d’aprenentatge virtual de Cristianisme i Justícia.

Com cada any, rebreu les propostes a casa a partir de setembre. Podeu fer la matrícula a través de la nostra pàgina web o per telèfon. La matrícula presencial a secretaria començarà a partir de l'1 de setembre. 

 


Aquest curs oferim més formació que mai. En total, cinc cursos, tretze seminaris, deu cursos de l’Aula Virtual i altres activitats pròpies i amb altres entitats. En destaquen com a novetat el curs central sobre emergència climàtica, el nou grup de lectura per a joves o la proposta dels “dissabtes socials”; la consolidació del Curs d’Iniciació Teològica (9a edició) o “els dissabtes teològics”. 

Per les propostes de formació online destaquen els deu cursos de l’Aula Virtual, el curs central sobre emergencia climática i el seminari “Las sorpresas de la pandemia: análisis de la modernidad tardía a la luz del Covid-19”.Per primera vegada, tots els cursos i seminaris ofereixen un descompte de 10 € per les persones que col·laboren econòmicament amb Cristianisme i Justícia. Recordem una vegada més que totes les nostres publicacions i oferta formativa és possible gràcies a aquelles persones que sostingudament col·laboren amb nosaltres. A totes elles, moltes gràcies. 

Aprofitem per desitjar-te un bon estiu en nom de tot l'equip de Cristianisme i Justícia.

"Compromesos en la lluita contra les injustícies, des de la reflexió i el pensament crític"