Estàs aquí

Testimoni de la Comunitat Fòrum Joves

Bon dia companys del Casal,

Molt bona Pasqua a tots. Crist ressuscitat ens ha dit altre cop “no tingueu por” i sentim que ens dóna i ens ha de seguir donant la força necessària per superar aquests moments que estem vivint.

Hem viscut una Setmana Santa diferent, molt especial, molt virtual, però alhora molt comunitària. Des d'aquestes línies volem agrair a totes les persones que han fet possible les pregàries, les vetlles, les celebracions, i que, mitjançant la tecnologia, ens han permès viure una Setmana Santa des de les nostres llars amb intensitat i en comunió.

Actualment al Fòrum Joves ens reunim en 3 grups de revisió de vida. Durant aquest confinament els grups ens anem reunint via telemàtica, cadascun al seu ritme, i segons les seves possibilitats. Entre tots compartim inquietuds, pors i esperances, preguem els uns pels altres, pels malalts i en especial pels que ens deixen i les seves famílies. Com a novetat i per mantenir el sentir comunitari, hem creat un grup de WhatsApp pels 3 grups, que hem anomenat Vida i Espiritualitat, amb la intenció de mantenir vius els vincles que ens uneixen que son de espiritualitat, però també de molta vida.

Amb gran alegria volem dir-vos que ja som avis. En aquestes circumstàncies tan particulars ha nascut el primer net de la Comunitat, de la família Bellafont-Peralta què, de moment, només coneixem per fotografia.

Des de la Comunitat Fòrum Joves us saludem i us enviem fortes abraçades virtuals.