Estàs aquí

Tornen les eucaristies al Casal Loiola amb aforament limitat

El passat 3 d'octubre donàvem el tret de sortida a les eucaristies de dissabte per aquest curs amb la novetat de que en comptes d'una són dues les eucaristies que farem. La primera a les 19:00h i la segona a les 20:30h. L'explicació és que hem hagut de reduir l'aforament per tal d'assolir els límits imposats de cara a mantenir la seguretat en aquests temps de la Covid.

L'altra aspecte a tenir en compte per tal de gestionar bé aquest aforament és que les places a la missa s'han de reservar. I s'ha de fer des del diumenge anterior a la missa i fins divendres, com a molt tard a les 20:00h. La manera de fer-ho és a través d'un formulari que hi ha a la mateixa pàgina del Casal Loiola i que podeu veure en un requadre a la dreta. Us deixem de totes formes un link on poder accedir directament: Formulari Reserva Missa

Com a detall d'aquestes primeres eucaristies direm que va ser una alegria poder reiniciar i compartir aquests moments amb tantes altres persones i més sentir la calor de l'esperit en moments com els que ens toca viure sempre posant la mirada en els que més pateixen. Presidida per l'Òscar Fuentes, a qui li donem la benvinguda ja que serà una cara molt visible dintre de la pastoral juvenil del Casal, i ajudat pel Nubar Hamparzoumian de qui tenim un molt bon record.

Us deixem més fotos de l'eucaristia:

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6