Estàs aquí

Viure de forma coherent amb l’Evangeli | CVX Berchmans

Els 4 grups de la CVX Berchmans tenim el curs estructurat de manera que, al segon trimetre, sempre dediquem un esforç especial a la nostra formació. Ja fa alguns anys que la nostra pastoral va tenir la bona iniciativa de programar un seminari de Cristinisme i Justícia, que coincidís amb les nostres reunions i, integrar-ho com a part del nostre camí comunitari i, darrerament fins i tot, ampliar-ho a les altres comunitats del Casal Loiola que també hi participen. 

Hem fet sessions de formació centrades en els evangelistes i d'altres orientades a 

entendre la realitat socioeconòmica en la que vivim. La d’aquest any és una fusió entre
totes dues: no és res més que viure de forma coherent amb l’Evangeli.
A partir d’aquesta setmana, farem una reflexió sobre la nostre manera de viure. Més ben dit, de com podem aprendre a viure amb fidelitat a l’Evangeli. No busquem complicacions ni més problemes i dificultats de les que ja tenim. Al revés. Creiem que viure el nostre
dia a dia de forma coherent amb l’Evangeli no farà res més que ajudar-nos a ser més feliços i sentir-nos més alliberats.
Tenim bons formadors (Josep Ma. Rambla i Santi Torres) i segur que bona concurrència. I és que tothom del Casal que hi estigui interessat té les portes obertes a inscriure’s. A més, un bon grup de la CVX Berchmans, venim d’un recés de cap de setmana d’aquells que reconforten i ajuden a mitja temporada laboral. A veure si a finals de curs, repassant l’any, podem afirmar que hem après a viure amb la coherència i criteri allò que Jesús ens va proposar.

                                                                                                                              CVX Berchmans

Etiquetat com a: