Estàs aquí

Casal Arrupe

​El Casal Arrupe, un servei del Casal Loiola de Barcelona, és un espai per a grups (màxim unes 40 persones), a fi de realitzar activitats d'aprofundiment humà i espiritual, relacionades amb la pràctica de la fe cristiana, juntament amb d'altres activitats, culturals, educatives i d'esbarjo. És un lloc pensat per a trobades o reunions per a grups de joves, d'escoles, universitaris o professionals, d’un cap de setmana, o d'un o més dies entre setmana.

Situat a Sant Cugat del Vallès, a l’avinguda Pla de Vinyet 80 dins del recinte del Centre Borja, Llaceres 30, a uns 10 minuts de l'estació de Sant Cugat. Disposa de dues sales amb lliteres (40 llits), cuina totalment equipada, menjador, una sala gran, sales petites i un oratori. Prop d'entitats culturals com el Centre Borja, Esade i esportives (piscina pública). Disposa també d'un gran jardí de manera que és com estar fora de la ciutat. Un espai de tranquil·litat al peu del parc de Collserola.

La gestió del Casal Arrupe la porta un grup (Comissió CA) de seglars del Casal Loiola, relacionats amb la CVX Berchmans, i amb el recolzament del Consell del CL, des del curs 2009 - 2010. Per fer reserves podeu consultar el calendari de disponibilitat, que trobareu a la pàgina següent, on també hi ha les condicions d'ús i la fitxa per concretar la vostres peticions de reserva.

Per l’estada: 5€ persona/dia; 10€ persona/dia i nit (cap de setmana arribant dissabte matí i marxant diumenge després de dinar 15 euros/persona). Ús de la CALEFACCIÓ: s’afegiran 30€/dia. L’import MÍNIM de l’estada serà sempre de 100€/dia.

Fes la reserva