Loiola Express
Maig de 2013
Si no veus bé el Loiola Express, fes clic aquí (o bé entra a www.casalloiola.org)
Amics i amigues del Casal,

Després de la celebració de la Pasqua (podeu reviure aquí les diferents celebracions), el tercer trimestre ha començat amb molt moviment pel Casal. Han iniciat tots els cursos i seminaris del trimestre amb una alta participació, hem pogut gaudir d'un concert de gospel, escoltar xerrades interessants com la de Microfides i els 3 punts de llum. Amb motiu de Sant Jordi, el Casal es va convertir en un punt Recicla Cultura per col·laborar per l'alfabetització com a primer pas per la inclusió social. També hem somiat, debatut i projectat el Casal que volem en el procés participatiu del #Casal2017 (aprofitem des d'aquí per agrair a tots els que heu participat). I encara ens queda molt trimestre per gaudir! En aquest Loiola Express us presentem unes quantes interessants propostes.
 
La foto del mes
El Punt Recicla Cultura al Casal Loiola durant la setmana de Sant Jordi
No t'ho pots perdre
3 punts de llum: entitats socials
15 i 22 de maig de 20h a 22h
El 15 tindrem el Punt de llum sobre el món de les addiccions i dels sense sostre, amb Arrels i Projecte home. I el 22 el Punt de llum al barri de l’Eixample amb Xavier Ballesteros (Director del Centre de Serveis Socials “Antiga Esquerra de l’eixample”) i els testimonis de Tu pots, AmbTu i Emaus.
L'Experiència de Déu en la vida: L'Examen Ignasià | Dario Mollà
18 de maig de 17h a 19h
Parlarem de l'Examen Ignasià amb Dario Mollà, jesuïta teòleg i especialista en espiritualitat ignasiana. Ha publicat dins la col·lecció EIDES: “Trobar Déu en la vida”, “Cristians a la intempèrie”, “Acompanyar la temptació”, “Horitzons de vida. (Viure a la ignasiana)”. Xerrada organitzada conjuntament amb Cristianisme i Justicia.
Curs d'interioritat | Carmen Jalón
31 de maig a la tarda
Aprendre a aprofundir en l'aplicació dels recursos per treballar la interioritat. Cultivar el món interior a través de l'art, la paraula, el cos i el silenci.
Cine-fòrum benèfic de la pel·lícula BIUTIFUL
Dissabte 1 de juny després de l'eucaristia
L'Esplai Escó del Raval ens convida a la projecció de BIUTIFUL en benefici dels primers campaments d'estiu que l'esplai realitza. A les 21h oferiran alguna cosa de menjar i beure, i a les 21.30 es projectarà la pel·lícula, i en acabar s'oferirà un fòrum-debat per qui vulgui aprofundir. Tothom que ho vulgui podrà fer el seu donatiu!
Camps de treball TSKV a l'estiu
Quatre camps de treball amb diferents experiències per a viure i conviure a l'estiu. Descarrega't aquí el programa i descobreix en que consisteix cadascun dels quatre camps de treball: Camina i deixa petjada!, Camp de treball urbà, En tot servir i estimar, i Almeria.
Estigues informat del que passa al Casal!
A la web anem penjant les pròximes propostes interessants que s'ofereixen, i també anireu trobant alguna crònica del que passa al Casal o del que viuen les comunitats. A la web trobareu un taulell de demandes de voluntariat, l'agenda, la programació, la memòria del curs passat,... i moltes coses més!
Anota a l'agenda
Visita la nostra agenda on hi trobaràs tota la informació respecte el que es va fent dia a dia al Casal Loiola.
 
 
Tens temps pels altres?
Visita la borsa de voluntariat on hi trobaràs les demandes de voluntariat que ens feu arribar al Casal Loiola.
Qui és qui?
Carla Tarnawski | Catequista de confirmació i participant del seminari de teologia i filosofia
  Qui ets i a què et dediques?
 Sóc la Carla Tarnawski, tinc 21 anys i al juny acabo Belles Arts.

Què fas al Casal Loiola?
Des de aquest any estic a la recepció del Casal, fent equip amb l'Arantza, la Neus, el Joan i la meva germana Júlia. Des de l'any passat sóc catequista d'un grup de confirmació. A més des de fa uns anys, em reuneixo els dijous al seminari de teologia i filosofia que el Josep Cobo i l'Alexis van començar. 

Que és el que et fa vibrar?
Hauria de dir l'art? En general m’agraden les històries, els jocs de paraules i tot allò que tingui un punt estètic i còmic. 

Un somni pel Casal?
Que cohesionat com a comunitat acollidora conservi sempre un caràcter obert a tots els carismes. I ja que estem aire condicionat. 

Alguna anècdota que t’hagi passat al Casal
Una d'aquestes tardes anava buscant el projector quan finalment vaig entrar a la sala on estaven reunits els membres del Consell, per preguntar-lis. En dir-ho tots van començar a riure. Semblava assajat, precisament parlaven dels moviments espontanis del nostre projector... 
Serveis permanents dels quals pots gaudir
Eucaristia - Cada dissabte a les 19.30h.

Possibilitat de realitzar altres celebracions litúrgiques

Acompanyament i Exercicis Espirituals

Espais de pregària
  Voluntariat Loiola

Espais per a reunir-te amb el teu grup o comunitat.

Biblioteca i sales per estudiar.

Punt de venda de la llibreria Claret.
 
Casal Loiola
C/ Balmes 138, 08008 Barcelona
93 415 64 34 - de 17h a 22h de dl. a dv.
info@casalloiola.org | www.casalloiola.org

web Casal Loiola facebook Casal Loiola contacta Casal Loiola
Casal Loiola

 

 

Esteu subscrits per rebre informació del Casal Loiola. Si voleu deixar de rebre informació del Casal Loiola per a <<Correu electrònic>>, podeu sol·licitar-ho a través del següent enllaç: Donar-me de baixa
Casal Loiola Balmes 138 Barcelona, Barcelona 08008
Email Marketing Powered by MailChimp