Loiola Express
Setembre de 2013
Si no veus bé el Loiola Express, fes clic aquí (o bé entra a www.casalloiola.org)
Encetem un nou curs!

Aquest 2013-2014 arrencarà amb novetats que des del primer dia seran paleses als vostres ulls. Així que no trigueu massa a passar-vos de nou pel Casal per veure aquestes novetats i, per descomptat, participar dels cursos i tallers que donen el tret de sortida en els propers dies. Descarrega't aquí la programació.

Us esperem amb els braços ben oberts i desitjant que hàgiu gaudit d'unes merescudes vacances que us hagin omplert en tots els sentits per tal de donar el màxim i millor de tots nosaltres. 

Benvinguts/des!

 
La foto del mes
Els Camps de treball d'enguany han estat un èxit. Aquesta és la foto del CdT d'Almeria.
No t'ho pots perdre
Ja tenim aquí la programació del primer trimestre!
Fent clic aquí podeu descarregar-vos la programació del primer trimestre del curs 2013-2014. Trobareu propostes interessants de creixement humà i espiritual, seminaris, tallers, cursos, xerrades, celebracions litúrgiques,... un trimestre més, al Casal t'hi esperem!
Festivitat Sant Pere Claver i darrers vots de l'Enric Puiggròs, sj i Llorenç Puig, sj 
Dilluns 9 de setembre, 19.30h, a l'Església del Sagrat Cor (c.Casp 27)
Amb gran alegria l'Enric Puiggròs, sj i el Llorenç Puig, sj ens conviden als seus últims vots en la Companyia de Jesús en ocasió de la festivitat de Sant Pere Claver.
Eucaristia d'inici de curs 
Dissabte 14 de setembre a les 19:30h
Us animem a retrobar-nos en la que serà l'eucaristia inaugural del curs. 
Celebració matrimonial d'Acció de Gràcies, presidint en Francesc Padrosa, sj
Diumenge 15 de setembre a les 12h
L'estiu de 1988 va coincidir que un grup de parelles membres de la CVX de Fòrum es van casar. Ara, que fa ja 25 anys d'això, pensen que és un bon moment per fer-ne balanç i sobretot per donar-ne gràcies per tots els dons rebuts en el que ha estat la seva principal Missió durant molts anys. Ho volen compartir en Comunitat i ens conviden a l'Eucaristia d'Acció de Gràcies.
"Bíblia per no iniciats" | Mª Rosa Subirà i Llorenç Puig, sj
Els dimarts: 5, 12, 19 i 26 de novembre de 19.30h a 21h
Per entendre la història d'un poble escrita mil anys després; les grans pregàries a la Bíblia; com no perdre's en la selva; així com temes difícils de la Bíblia. Organitzat conjuntament per CiJ i CL.
Apunta't a les activitats que el Casal ofereix als matins!
A l'octubre s'inicien els cursos dels matins: Hatha Ioga els dimecres d'11h a 12h (també a la tarda els dijous de 20h a 21h), Filosofia: autors europeus contemporanis els dimecres de 10h a 11:30h, Aula oberta d'informàtica els dimarts d'11h a 12:30h i Taller d'escriptura creativa els dijous de 10h a 11:30h. Més informació a la programació o a la Secretaria del Casal.
Anota a l'agenda
Visita la nostra agenda on hi trobaràs tota la informació respecte el que es va fent dia a dia al Casal Loiola.
 
 
Tens temps pels altres?
Visita la borsa de voluntariat on hi trobaràs les demandes de voluntariat que ens feu arribar al Casal Loiola.
Qui és qui?
Jordi Llop i Casamada | Espai Ignasià - Equip ESO - Monitor d'UL
  Qui ets i a què et dediques?
Sóc en Jordi Llop i Casamada. Tinc 30 anys i sóc de la Palma de Cervelló. Em dedico a l'agricultura fent un doctorat relacionat amb la possibilitat de reduir la quantitat de pesticides que s'utilitza en la horta. 

Què fas al Casal Loiola?
El Casal és un espai en el que la meva vida guanya sentit, on poder compartir la meva vivència i la dels altres, i créixer junts. Això es concreta en Espai Ignasià, que per mi és una comunitat on compartim la fe i la missió, a l'equip de la ESO de Joves Loiola on aprenc al costat de joves a descrobrir a Déu i a l'equip d'Universitaris Loiola acompanyant un grup de joves que busca, que te set de Déu. 

Que és el que et fa vibrar?
Em fa vibrar la meva feina, en la que sovint treballo colze a colze amb els pagesos ajudant-nos mútuament a comprendre el medi. Em fa vibrar la meva terra. Em fa vibrar sentir que les persones se senten estimades. Em fa vibrar el treball en equip i sentir-me part d'una comuntitat.

Un somni pel Casal?
Que el casal no sigui un edifici de desconeguts. Que sigui un espai que no només ens permeti trobar-nos i creixer, sino que ens ajudi a ser coherents amb el missatge de Jesús, i ens envii cap  a diferents llocs on podem trobar a Déu. 

Alguna anècdota que t’hagi passat al Casal
Històries viscudes al casal n'hi ha moltes, però potser la millor, és que vaig arribar al casal en ple estat de recerca mogut per la Pasqua Jove, i al final vaig trobar a Déu i a la que ara és la meva dona.
Serveis permanents dels quals pots gaudir
Eucaristia - Cada dissabte a les 19.30h.

Possibilitat de realitzar altres celebracions litúrgiques

Acompanyament i Exercicis Espirituals

Espais de pregària
  Voluntariat Loiola

Espais per a reunir-te amb el teu grup o comunitat.

Biblioteca i sales per estudiar.

Punt de venda de la llibreria Claret.
 
Casal Loiola
C/ Balmes 138, 08008 Barcelona
93 415 64 34 - de 17h a 22h de dl. a dv.
info@casalloiola.org | www.casalloiola.org

web Casal Loiola facebook Casal Loiola contacta Casal Loiola
Casal Loiola

 

 

Esteu subscrits per rebre informació del Casal Loiola. Si voleu deixar de rebre informació del Casal Loiola per a <<Correu electrònic>>, podeu sol·licitar-ho a través del següent enllaç: Donar-me de baixa
Casal Loiola Balmes 138 Barcelona, Barcelona 08008
Email Marketing Powered by MailChimp