Estàs aquí

Loiola Express desembre 2015

Que la Pau sigui amb vosaltres aquests propers dies que han de venir on la joia del qui ha nascut mourà els nostres cors a fer coses grans pels altres que no grans coses. Com per exemple els Joves Loiola en el seu darrer voluntariat van poder compartir el seu temps cantant nadales i ballant (foto). Us fem saber el calendari del Voluntariat de Joves Loiola de cara l'any vinent: 6 de febrer, 12 de març, 16 d'abril (Skaneja't), 7 de maig i 18 de juny. El Després+ continuarà el proper 16 i 30 de gener.
El passat 14 de novembre vam celebrar els 25 anys del Casal Loiola. Des d'aquí us volem enviar un agraïment especial a tots els que d'alguna manera o altre vau participar.
El passat divendres dia 18 tots els joves que participen a la catequesi de Confirmació van celebrar junts una Eucaristia per preparar-nos per l'arribada del Nadal (foto). Com també l'equip de monitors de Joves Loiola va celebrar el passat dia 17 de desembre el final de trimestre. Van compartir una pregària i un sopar per desitjar-se el bon nadal (fotos: 12).
El grup de 3r d'UL va tenir una trobada amb el Bruno Bélchez on el tema central era Jesús com a testimoni en les nostres vides, entorn la pregunta: Qui és Jesús per a tu? on el Bruno va compartir el seu camí de FE des del testimoni personal de més de 20 anys dedicat als demés.

Recordeu que el Casal romandrà tancat del 23 de desembre i fins el 6 de gener, ambdós inclosos, excepte per les misses de la nit de Nadal del 24 de desembre: Pollet a les 19:30h i la missa del Gall a les 23:30h.